Сиде - Лято 2019 Самолетна програма от Варна със 7 нощувки, полет във ВТОРНИК

DIAMOND ELITE HOTEL & SPA - 5*

Сиде, Турция
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки
Цена от: 499.00 EUR
Самолет
Промоционални цени, до изчерпване на местата.

Разположение:

Хотелът се намира в района на Чолаклъ на 8км. от Сиде, на 55км от летоще Анталия, на 500м. от плажа.

В стаите:

Всички стаи са оборудвани с централен климатик,ламиниран паркет,24-часов румсървиз,ежедневно почистване на стаите, LED TV - сателит, телефон, сейф, мини - бар, сешоар, баня с душ кабина / вана.

На територията на хотела:

основен ресторант, 2 а-ла-карт ресторанта, снек ресторант, сладкарница, бар и нощен клуб, голям открит басейн, закрит плувен басейн, детски басейн, водни пързалки, целодневна анимационна програма, SPA център, търговски обекти, конферентна зала, безжичен интернет, паркинг. Плаж: Собствена пясъчна плажна ивица, на около 500 м. от хотела. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатно.

Хранене:

ALL INCLUSIVE - закуска, обяд и вечеря на шведска маса, допълнителни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки без лимит.

 • Описание и програма
Програма по дни
 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ

 

Самолетна програма с чартърен полет от Варна със 7 нощувки – в ден вторник.

    В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.


ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване BUC239                    08:30 Варна - 10:00 Анталия
Връщане       BUC240                    10:50 Анталия - 12:30 Варна
Тип самолет:                                   A320
Адрес на авиокомпанията:      
гр. София,  ж.к Горубляне, ул. Павел Красов 35
Авиокомпания:                              Bulgarian Air Charter

Пакетните цени включват:
 • Чартърен полет Варна - Анталия - Варна
 • 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
 • Летищни такси
 • Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
 • Tрансфери: летище - хотел - летище
 • Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
 • Изпращане от представител на TA на летище Варна
 • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

Пакетните цени не включват:
 • Такса гориво (виж забележката най- долу).
 • Такса сигурност – 6 евро на човек в две посоки / заплаща се задължително/ * Виж приложението по-долу.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
 • Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
 

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

 

 
 

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
 

Визов режим: няма изисквания за визи.
 

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – Варна – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - Варна.
*От 01.01.2019 за всички летища на територията на Република Турция е въведена държавна такса - сигурност, която се заплаща от пътуващите със самолет туристи. За летищата в Анталия, Бодрум, Измир и Даламан, размерът на таксата е 6 евро на човек в две посоки.

Права на потребителите:
 • Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
 • Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
 • При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Застраховка Отговорност на туроператора
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160183100000005 / 26.06.2018 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.


 
Хотели по програмата

Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
от 346.00 EUR
HOLIDAY CITY HOTEL 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 358.00 EUR
SIDE TOWN BY Z HOTELS 3*
Турция, Сиде, Анталия
от 364.00 EUR
MIAMI BEACH HOTEL 3*
Турция, Сиде, Анталия
от 383.00 EUR
HEAVEN BEACH RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 388.00 EUR
CENGER BEACH RESORT
Турция, Сиде, Анталия
от 396.00 EUR
SWEET PARK HOTEL 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 411.00 EUR
LYRA RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 416.00 EUR
SEHER SUN BEACH - 4 *
Турция, Сиде, Анталия
от 420.00 EUR
ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 420.00 EUR
EUPHORIA PALM BEACH RESORT SIDE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 434.00 EUR
RAMADA RESORT SIDE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 442.00 EUR
SUN BEACH HOTEL 3*
Турция, Сиде, Анталия
от 447.00 EUR
CESARS RESORT SIDE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 448.00 EUR
LINDA RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 452.00 EUR
CALIDO MARIS HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 457.00 EUR
MAYA GOLF HOTEL SIDE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 462.00 EUR
SUN BEACH PARK HOTEL 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 469.00 EUR
SERENIS HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 472.00 EUR
SIDEKUM HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 472.00 EUR
SEHER SUN PALACE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 474.00 EUR
GRAND SEKER 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 475.00 EUR
ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 483.00 EUR
VENUS HOTEL 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 485.00 EUR
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 487.00 EUR
SIDE SUN CLUB 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 491.00 EUR
ORFEUS PARK HOTEL - 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 499.00 EUR
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA - 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 499.00 EUR
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 503.00 EUR
MAYA WORLD HOTEL SIDE 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 507.00 EUR
ARMAS BELLA LUNA 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 507.00 EUR
ARMAS BELLA SUN HOTEL 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 515.00 EUR
COROLLA SIDE HOTEL 4 *
Турция, Сиде, Анталия
от 515.00 EUR
VONRESORT GOLDEN BEACH & AQUA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 517.00 EUR
CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 521.00 EUR
LRS LAKE & RIVER SIDE HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 521.00 EUR
OZLEM GARDEN HOTEL 3*
Турция, Сиде, Анталия
от 522.00 EUR
HORUS PARADISE LUXURY RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 523.00 EUR
ARMAS SARAY REGENCY 5* (ex.Maritim Saray)
Турция, Сиде, Анталия
от 523.00 EUR
SUNMELIA BEACH 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 527.00 EUR
THRONE BEACH RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 528.00 EUR
KAYA SIDE CLUB CALIMERA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 530.00 EUR
CLUB TURAN PRINCE WORLD 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 531.00 EUR
BARUT B SUITES 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 535.00 EUR
OTIUM ECO CLUB 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 536.00 EUR
LRS PORT RIVER & SPA HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 539.00 EUR
VONRESORT GOLDEN COAST 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 540.00 EUR
STARLIGHT RESORT HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 540.00 EUR
SUNRISE PARK RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 547.00 EUR
CLUB CALIMERA SERRA PALACE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 548.00 EUR
OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 548.00 EUR
PEMAR BEACH RESORT - 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 552.00 EUR
SILENCE BEACH RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 555.00 EUR
KAMELYA K CLUB 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 555.00 EUR
RIO LA VITAS RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 555.00 EUR
VONRESORT ELITE HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 557.00 EUR
GRAND PRESTIGE HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 560.00 EUR
ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 562.00 EUR
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 562.00 EUR
SEA PLANET RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 570.00 EUR
SEA WORLD RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 584.00 EUR
LARISSA STONE PALACE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 586.00 EUR
SIDE LA GRANDE RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 586.00 EUR
KAMELYA WORLD FULYA RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 588.00 EUR
IRON AMBASSADOR SIDE BEACH 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 589.00 EUR
SENTIDO TURAN PRINCE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 599.00 EUR
HANE FAMILY RESORT 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 601.00 EUR
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 601.00 EUR
ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 602.00 EUR
SEHER RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 602.00 EUR
VALENTINE RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 607.00 EUR
HANE HOTEL SIDE 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 608.00 EUR
TUI MAGIS LIFE JACARANDA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 611.00 EUR
ARCANUS SIDE RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 611.00 EUR
OTIUM HOTEL SEVEN SEAS 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 626.00 EUR
KAMELYA WORLD SELIN RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 635.00 EUR
SUENO HOTELS BEACH SIDE - 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 646.00 EUR
TRENDY SIDE BEACH 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 648.00 EUR
CLUB NENA SIDE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 649.00 EUR
VILLA SIDE RESIDENCE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 649.00 EUR
SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 661.00 EUR
TRENDY PALM BEACH HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 664.00 EUR
ALBA RESORT HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 680.00 EUR
ALBA QUEEN HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 689.00 EUR
NASHIRA RESORT HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 695.00 EUR
CRYSTAL SUNSET RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 695.00 EUR
CRYSTAL PALACE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 714.00 EUR
KIRMAN HOTELS SIDEMARIN BEACH & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 715.00 EUR
CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 715.00 EUR
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 732.00 EUR
BOSPHORUS SORGUN 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 743.00 EUR
THE SENSE DE LUXE HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 744.00 EUR
LYKIA WORLD LINKS GOLF 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 748.00 EUR
AYDINBEY KING'S PALACE - 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 751.00 EUR
BARUT HOTELS HEMERA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 751.00 EUR
THE XANTE RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 753.00 EUR
PALOMA SENTIDO PERISSIA HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 762.00 EUR
TRENDY ASPENDOS BEACH 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 767.00 EUR
PALOMA OCEANA RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 783.00 EUR
TRENDY VERBENA BEACH HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 795.00 EUR
PALOMA ORENDA RESORT
Турция, Сиде, Анталия
от 799.00 EUR
ALBA ROYAL HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 800.00 EUR
TURQUOISE RESORT - 5 *
Турция, Сиде, Анталия
от 808.00 EUR
ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 808.00 EUR
ROYAL TAJ MAHAL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 808.00 EUR
ROYAL DRAGON 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 825.00 EUR
ARUM BARUT COLLECTION 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 828.00 EUR
VOYAGE SORGUN 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 830.00 EUR
SUNIS KUMKOY BEACH 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 837.00 EUR
PALOMA FINESSE HOTEL SIDE
Турция, Сиде, Анталия
от 854.00 EUR
SENSIMAR SIDE RESORT SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 884.00 EUR
BARUT SORGUN SENSATORI 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 1062.00 EUR
BARUT HOTELS ACANTHUS & CENNET 4*
Турция, Сиде, Анталия
Оферта № П460

Новини от Икар тур

Сицилия- "Островът на Слънцето"

22 Юни 2019 г.
Слънчева Сицилия, така я нарича Омир в  своята творба "Одисея". Централно разположена в Средиземно море, Сицили...

Чужденци се сдобиха с близо 16къщи на остров Сицилия, участвайки в търг започнал от 1 евро

22 Юни 2019 г.
През януаро 2019та година местния съвет гласува стратегия, която стана модерна в Южна Италия за продажба на изоставени къщи на ...

Ранни записвания - как да си изберем почивка. Пълен гайд от професионалисти.

28 Ноември 2016 г.
  Всяка година чакаме ваканцията с нетърпение, за да можем най-после да си починем от натоварването в офиса, злободневн...

Ранни записвания за Турция за лято 2017 с автобус с 4, 5, 5, 7, 9, 10, 11 и 12 нощувки...

22 Ноември 2016 г.
Започнаха записванията за Турция за лято 2017 с автобус с 4, 5, 5, 7, 9, 10, 11 и 12 нощувки, както и самолетни програми с...

Защо да изберем почивка в Гърция (част 1)

13 Ноември 2016 г.
     Неслучайно Гърция е сред най-предпочитаните дестинации. Все повече българи избират Гърция за своята почивка...

Лято в Рим или Милано на най-горещи летни цени!

28 Август 2016 г.
Възползвайте се от специалните летни цени за полети от Рим и Милано! Цена за еднопосочен билет: € 65 Цена за двупосо...
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах