Ранни записвания Сиде - Анталия Лято 2020 Самолетна програма от София със 7 нощувки, полет в Петък!

Сиде, Турция
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки
Цена от: 578.93 лв.
Самолет
 • Описание и програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
 • Други
Програма по дни
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
Самолетна програма с чартърен полет от София със 7 нощувки – в ден Петък.
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.
 

ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване:      VBB5003     София 14:00 – Анталия 15:45
Връщане:            VBB5004     Анталия 16:45 – София 18:30
Тип самолет:     MD82
Адрес на авиокомпанията:       гр. София, 1574, бул."Шипченски проход" №63
Авиокомпания:                              ALK Airlines

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута
 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
 • Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
 

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт
 
Визов режим: няма изисквания за визи.
Пакетните цени включват:
 • Чартърен полет София - Анталия - София
 • 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
 • Летищни такси
 • Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
 • Tрансфери: летище - хотел - летище /продължителност около 2 часа в посока, в зависимост от хотела /.
 • Такса сигурност – security tax.
 • Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
 • Изпращане от представител на TA на летище София
 • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.
Пакетните цени не включват:
 • Такса гориво (виж забележката най- долу).
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
 • Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.
 • Такса гориво:
  Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София.
  ** От 01.01.2019 за всички летища на територията на Република Турция е въведена държавна такса - сигурност /TURKEY INTERNATIONAL FLIGHTS SECURITY CHARGE/, която се заплаща от пътуващите със самолет туристи. За летищата в Анталия, Бодрум, Измир и Даламан, размерът на таксата е 6 евро на човек в две посоки.

   
Права на потребителите:
 • Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
 • Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
 • При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Застраховка Отговорност на туроператора
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160193100000005 / 20.06.2019 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.
 
Хотели по програмата

Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
от 296.00 EUR
SIDE TOWN BY Z HOTELS 3*
Турция, Сиде, Анталия
от 312.00 EUR
SWEET PARK HOTEL 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 319.00 EUR
HOLIDAY CITY HOTEL 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 323.00 EUR
RAMADA RESORT SIDE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 333.00 EUR
ARMAS BELLA SUN HOTEL 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 336.00 EUR
VIVEN PARADISE HOTEL 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 339.00 EUR
SURAL GARDEN - 3*
Турция, Сиде, Анталия
от 339.00 EUR
SIDEKUM HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 346.00 EUR
BIENO VENUS HOTEL 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 348.00 EUR
ARMAS SARAY REGENCY 5* (ex.Maritim Saray)
Турция, Сиде, Анталия
от 354.00 EUR
LAVITAS HOTEL KUMKOY 3*
Турция, Сиде, Анталия
от 358.00 EUR
ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 359.00 EUR
JOKER SIDE HILL
Турция, Сиде, Анталия
от 360.00 EUR
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 362.00 EUR
SUNMELIA BEACH 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 362.00 EUR
AMELIA BEACH RESORT - 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 362.00 EUR
CALIDO MARIS HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 363.00 EUR
COROLLA SIDE HOTEL 4 *
Турция, Сиде, Анталия
от 364.00 EUR
CENGER BEACH RESORT 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 366.00 EUR
SEHER SUN PALACE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 370.00 EUR
ORFEUS PARK HOTEL - 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 370.00 EUR
SEHER RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 373.00 EUR
LINDA RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 374.00 EUR
SULTAN OF SIDE 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 386.00 EUR
PEMAR BEACH RESORT - 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 386.00 EUR
SURAL HOTEL - 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 392.00 EUR
RIO LA VITAS RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 396.00 EUR
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 398.00 EUR
BIENO CLUB HOTEL SUNSET 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 400.00 EUR
SURAL SARAY HOTEL - 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 400.00 EUR
SURAL RESORT - 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 405.00 EUR
LYRA RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 405.00 EUR
OTIUM FAMILY ECO CLUB 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 405.00 EUR
SIDE LA GRANDE RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 412.00 EUR
THRONE BEACH RESORT & SPA 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 413.00 EUR
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA - 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 413.00 EUR
SERENIS HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 416.00 EUR
ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 421.00 EUR
HEAVEN BEACH RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 422.00 EUR
SEA WORLD RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 428.00 EUR
MAYA GOLF HOTEL SIDE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 432.00 EUR
VONRESORT GOLDEN BEACH & AQUA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 438.00 EUR
TURAN PRINCE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 438.00 EUR
VONRESORT GOLDEN COAST 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 448.00 EUR
SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 448.00 EUR
SEA PLANET RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 450.00 EUR
NASHIRA RESORT HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 450.00 EUR
CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 452.00 EUR
CLUB TURAN PRINCE WORLD 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 453.00 EUR
BOSPHORUS SORGUN 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 454.00 EUR
ARCANUS SIDE RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 459.00 EUR
ALBA RESORT HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 460.00 EUR
KAMELYA K CLUB 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 462.00 EUR
SULTAN OF DREAMS 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 470.00 EUR
KAYA SIDE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 474.00 EUR
ALBA QUEEN HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 477.00 EUR
KAMELYA WORLD FULYA RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 477.00 EUR
VONRESORT ELITE HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 478.00 EUR
MAYA WORLD HOTEL SIDE 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 484.00 EUR
TUI MAGIS LIFE JACARANDA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 486.00 EUR
SUNRISE PARK RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 486.00 EUR
STARLIGHT RESORT HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 488.00 EUR
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 490.00 EUR
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 493.00 EUR
FUN AND SUN LIFE SIDE 5STAR
Турция, Сиде, Анталия
от 493.00 EUR
SEVEN SEAS HOTEL BLUE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 494.00 EUR
KAMELYA WORLD SELIN RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 495.00 EUR
VALENTINE RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 495.00 EUR
ADALYA ART SIDE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 514.00 EUR
HORUS PARADISE LUXURY RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 516.00 EUR
TRENDY PALM BEACH HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 520.00 EUR
ROYAL TAJ MAHAL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 520.00 EUR
ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 538.00 EUR
SUENO HOTELS BEACH SIDE - 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 538.00 EUR
ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 542.00 EUR
ROYAL DRAGON 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 544.00 EUR
THE SENSE DE LUXE HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 545.00 EUR
TRENDY ASPENDOS BEACH 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 546.00 EUR
TURQUOISE RESORT - 5 *
Турция, Сиде, Анталия
от 550.00 EUR
THE XANTE RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 550.00 EUR
AYDINBEY KING'S PALACE - 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 559.00 EUR
ADALYA RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 560.00 EUR
KIRMAN HOTELS SIDEMARIN BEACH & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 562.00 EUR
TRENDY VERBENA BEACH HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 564.00 EUR
CRYSTAL PALACE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 564.00 EUR
CRYSTAL SUNSET RESORT & SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 571.00 EUR
OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 577.00 EUR
SILENCE BEACH RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 580.00 EUR
ADALYA OCEAN RESORT HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 585.00 EUR
CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 585.00 EUR
CESARS RESORT SIDE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 592.00 EUR
SEADEN QUALITY RESORT AND SPA 5 STAR HOTEL
Турция, Сиде, Анталия
от 592.00 EUR
DIAMOND DELUXE HOTEL SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 605.00 EUR
LYKIA WORLD LINKS GOLF 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 606.00 EUR
ALBA ROYAL HOTEL 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 623.00 EUR
PALOMA PERISSIA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 630.00 EUR
PALOMA OCEANA RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 638.00 EUR
TUI SENSIMAR BARUT ANDIZ
Турция, Сиде, Анталия
от 645.00 EUR
BARUT HOTELS HEMERA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 656.00 EUR
TUI BLUE PALM GARDEN 4+*
Турция, Сиде, Анталия
от 666.00 EUR
BARUT B SUITES 4*
Турция, Сиде, Анталия
от 666.00 EUR
ARUM BARUT COLLECTION 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 676.00 EUR
SENSIMAR SIDE RESORT SPA 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 694.00 EUR
PALOMA ORENDA RESORT 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 709.00 EUR
BARUT SORGUN SENSATORI 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 718.00 EUR
VOYAGE SORGUN 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 807.00 EUR
PALOMA FINESSE 5*
Турция, Сиде, Анталия
от 892.00 EUR
BARUT HOTELS ACANTHUS & CENNET 4*
Турция, Сиде, Анталия
Оферта № П645


Още почивки Турция

Новини от Икар тур

Сицилия- "Островът на Слънцето"

22 Юни 2019 г.
Слънчева Сицилия, така я нарича Омир в  своята творба "Одисея". Централно разположена в Средиземно море, Сицили...

Чужденци се сдобиха с близо 16къщи на остров Сицилия, участвайки в търг започнал от 1 евро

22 Юни 2019 г.
През януаро 2019та година местния съвет гласува стратегия, която стана модерна в Южна Италия за продажба на изоставени къщи на ...

Ранни записвания - как да си изберем почивка. Пълен гайд от професионалисти.

28 Ноември 2016 г.
  Всяка година чакаме ваканцията с нетърпение, за да можем най-после да си починем от натоварването в офиса, злободневн...

Ранни записвания за Турция за лято 2017 с автобус с 4, 5, 5, 7, 9, 10, 11 и 12 нощувки...

22 Ноември 2016 г.
Започнаха записванията за Турция за лято 2017 с автобус с 4, 5, 5, 7, 9, 10, 11 и 12 нощувки, както и самолетни програми с...

Защо да изберем почивка в Гърция (част 1)

13 Ноември 2016 г.
     Неслучайно Гърция е сред най-предпочитаните дестинации. Все повече българи избират Гърция за своята почивка...

Лято в Рим или Милано на най-горещи летни цени!

28 Август 2016 г.
Възползвайте се от специалните летни цени за полети от Рим и Милано! Цена за еднопосочен билет: € 65 Цена за двупосо...
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах