Ранни записвания Кемер - Лято 2020 Самолетна програма от София със 7 нощувки, полет в Сряда!

Кемер, Турция
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки
Цена от: 516.34 лв.
Самолет
 • Описание и програма
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ

 

Самолетна програма с чартърен полет от София със 7 нощувки – в ден сряда.

    В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.


ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване:      VBB3003     София 13:00 – Анталия 14:45
Връщане:            VBB3004     Анталия 15:45
София 17:15
Тип самолет:     MD82
Адрес на авиокомпанията:      
гр. София, 1574, бул."Шипченски проход" №63
Авиокомпания:                              ALK Airlines

Пакетните цени включват:
 • Чартърен полет София - Анталия - София
 • 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
 • Летищни такси
 • Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
 • Tрансфери: летище - хотел - летище /продължителност около 1 час и 30 минути в посока, в зависимост от хотела/.
 • Такса сигурност – security tax.
 • Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
 • Изпращане от представител на TA на летище София
 • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

Пакетните цени не включват:
 • Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).ю
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
 • Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
 

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

 

 
 

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт
 

Визов режим: няма изисквания за визи.
 

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София.

Права на потребителите:
 • Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
 • Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
 • При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Застраховка Отговорност на туроператора
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160183100000005 / 26.06.2018 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.

 
Хотели по програмата

Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
от 264.00 EUR
GRAND HOTEL DERIN 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 284.00 EUR
ARES CITY HOTEL 3*
Турция, Кемер, Анталия
от 286.00 EUR
ARES HOTEL 3*
Турция, Кемер, Анталия
от 300.00 EUR
ARES DREAM HOTEL 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 300.00 EUR
ARES BLUE HOTEL 3*
Турция, Кемер, Анталия
от 316.00 EUR
L'ANCORA BEACH 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 338.00 EUR
BLAUHIMMEL HOTEL
Турция, Кемер, Анталия
от 340.00 EUR
TU CASA GELIDONYA HOTEL
Турция, Кемер, Анталия
от 343.00 EUR
BOTANIK FELIZIYA HOTEL 3*
Турция, Кемер, Анталия
от 344.00 EUR
MONNA ROZA BEACH RESORT 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 348.00 EUR
VIKING SUITE
Турция, Кемер, Анталия
от 350.00 EUR
MONNA ROZA GARDEN RESORT 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 351.00 EUR
CLUB HOTEL SUNBEL 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 360.00 EUR
IRON AMBASSADOR PLAZA HOTEL 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 364.00 EUR
GRAND RING HOTEL 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 368.00 EUR
SEA GULL HOTEL 4 *
Турция, Кемер, Анталия
от 368.00 EUR
ARMAS BEACH RESORT 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 370.00 EUR
ARMAS KAPLAN PARADISE HOTEL 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 370.00 EUR
VIKING STAR 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 372.00 EUR
FAME RESIDENCE PARK 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 379.00 EUR
SIMENA HOLIDAY VILLAGE & VILLAS HV 1
Турция, Кемер, Анталия
от 387.00 EUR
KARMIR RESORT & SPA 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 387.00 EUR
PGS ROSE RESIDENCE BEACH 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 388.00 EUR
SIMENA HOTEL 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 388.00 EUR
BOTANIK GRAND LUKULUS
Турция, Кемер, Анталия
от 388.00 EUR
BOTANIC MAGIC DREAM 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 390.00 EUR
FAME RESIDENCE GOYNUK 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 393.00 EUR
ARMAS LABADA HOTEL 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 399.00 EUR
PERRE LA MER HOTEL 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 400.00 EUR
FAME HOTEL 3*
Турция, Кемер, Анталия
от 400.00 EUR
VIKING NONA BEACH 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 411.00 EUR
ELDAR RESORT 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 416.00 EUR
QUEENS PARK GOYNUK 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 418.00 EUR
DOSINIA LUXURY RESORT 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 430.00 EUR
SULTAN BELDIBI 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 433.00 EUR
PGS KIRIS RESORT 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 436.00 EUR
GOLDEN LOTUS HOTEL 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 438.00 EUR
ARMAS GUL BEACH HOTEL 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 442.00 EUR
BOTANIK RESORT HOTEL 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 443.00 EUR
ARMAS TRANSATLANTIK HOTEL SPA 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 445.00 EUR
ROX ROYAL HOTEL (ex.GRAND HABER)
Турция, Кемер, Анталия
от 448.00 EUR
QUEEN'S PARK LA JARDIN
Турция, Кемер, Анталия
от 448.00 EUR
ZENA RESORT 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 452.00 EUR
AKKA HOTELS PARK CLAROS 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 454.00 EUR
SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 455.00 EUR
ONKEL RESORT 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 464.00 EUR
ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 466.00 EUR
SAILOR’S BEACH CLUB - 4 *
Турция, Кемер, Анталия
от 467.00 EUR
KILIKYA RESORT CAMYUVA 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 490.00 EUR
CRYSTAL FLORA BEACH RESORT
Турция, Кемер, Анталия
от 490.00 EUR
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 490.00 EUR
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 502.00 EUR
SIMENA SUN CLUB HV1
Турция, Кемер, Анталия
от 503.00 EUR
FAME RESIDENCE KEMER 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 511.00 EUR
TUI FUN&SUN MIAROSA GHAZAL RESORT 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 514.00 EUR
MEDER RESORT HOTEL - 5 *
Турция, Кемер, Анталия
от 516.00 EUR
PIRATES BEACH CLUB
Турция, Кемер, Анталия
от 532.00 EUR
ALKOCLAR EXCLUSIVE KEMER 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 534.00 EUR
LOCEANICA BEACH RESORT 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 550.00 EUR
AMARA PRESTIGE 5 *
Турция, Кемер, Анталия
от 552.00 EUR
MAYA WORLD IMPERIAL 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 557.00 EUR
AMARA CLUB MARINE NATURE 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 560.00 EUR
SEVEN SEAS HOTEL LIFE - 5 *
Турция, Кемер, Анталия
от 564.00 EUR
QUEENS PARK TEKIROVA 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 564.00 EUR
AKKA ALINDA HOTEL 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 565.00 EUR
MARTI MYRA 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 568.00 EUR
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 582.00 EUR
KILIKYA PALACE GOYNUK5*
Турция, Кемер, Анталия
от 590.00 EUR
ALVA DONNA WORLD PALACE 5 *
Турция, Кемер, Анталия
от 595.00 EUR
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA-KEMER 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 602.00 EUR
MIRAGE PARK RESORT 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 605.00 EUR
ASTERIA KEMER RESORT 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 608.00 EUR
ORANGE COUNTY DE LUXE 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 611.00 EUR
ARMAS LUXURY RESORT AND VILLAS 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 614.00 EUR
GRAND PARK KEMER 4*
Турция, Кемер, Анталия
от 614.00 EUR
PALOMA FORESTA RESORT SPA 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 662.00 EUR
MIRADA DEL MAR HOTEL 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 680.00 EUR
BAIA CLUB KEMER 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 688.00 EUR
RIXOS BELDIBI HOTEL 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 736.00 EUR
RIXOS SUNGATE 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 742.00 EUR
BARUT KEMER RESORT 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 750.00 EUR
AKKA ANTEDON HOTEL 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 823.00 EUR
RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 823.00 EUR
AMARA DOLCE VITA LUXURY RESORT 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 839.00 EUR
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 890.00 EUR
NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 1197.00 EUR
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE 5*
Турция, Кемер, Анталия
от 1987.00 EUR
MAXX ROYAL KEMER 5*
Турция, Кемер, Анталия
Оферта № П744

Етикети
ранни записвания кемер - лято 2020 самолетна програма от софия със 7 нощувки полет в сряда!белек - лято 2020 - полет събота с bulgaria air po4iwki lqto w belek po4iwki w antalya izgodni po4iwki w belek най-добрите цени за белек изгодни оферти почивки в анталия белек курорт чартурни почивки в турция tukrey belek магията на кападокия и истанбул тръгване със самолет от софия capodoccia istanbul tukrey дворецът долмабахче подземния град каймаклъ площад султан ахмет музея св. софия двореца топ капъ разходка с корабче по босфора традиционен турски ресторант tashan или garni music hall полет с балон над кападокия кервансарай султанхан учхисар гьореме скалните църкви goreme uhchosar top kapi palace dolmabahche saray turkish kafe джезве баклава локум дондурма турско кафе кападокия ексклузивен тур из земята на феномените от софия чартърна програма промо цена ласт минет оферта анталия мира кушадасъ ефес памуккале хиераполис анталия ликия земя на легенди разходка с яхта до остров кекова посещение на храма на дева мария и селцето шириндже turkish coffee baklava lokum dondurma ранни записвания кемер - лято 2020 - полет сряда ранни записвания дидим - лято 2020 собствен транспорт ранни записвания лара - лято 2020 самолетна програма от софия със 7 нощувки полет в петък

Още почивки Турция

Новини от Икар тур

Сицилия- "Островът на Слънцето"

22 Юни 2019 г.
Слънчева Сицилия, така я нарича Омир в  своята творба "Одисея". Централно разположена в Средиземно море, Сицили...

Чужденци се сдобиха с близо 16къщи на остров Сицилия, участвайки в търг започнал от 1 евро

22 Юни 2019 г.
През януаро 2019та година местния съвет гласува стратегия, която стана модерна в Южна Италия за продажба на изоставени къщи на ...

Ранни записвания - как да си изберем почивка. Пълен гайд от професионалисти.

28 Ноември 2016 г.
  Всяка година чакаме ваканцията с нетърпение, за да можем най-после да си починем от натоварването в офиса, злободневн...

Ранни записвания за Турция за лято 2017 с автобус с 4, 5, 5, 7, 9, 10, 11 и 12 нощувки...

22 Ноември 2016 г.
Започнаха записванията за Турция за лято 2017 с автобус с 4, 5, 5, 7, 9, 10, 11 и 12 нощувки, както и самолетни програми с...

Защо да изберем почивка в Гърция (част 1)

13 Ноември 2016 г.
     Неслучайно Гърция е сред най-предпочитаните дестинации. Все повече българи избират Гърция за своята почивка...

Лято в Рим или Милано на най-горещи летни цени!

28 Август 2016 г.
Възползвайте се от специалните летни цени за полети от Рим и Милано! Цена за еднопосочен билет: € 65 Цена за двупосо...
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах